banner_overmij

Over mij


Al mijn hele leven ben ik met kinderen bezig. Ik vervulde verschillende functies bij jou jeugdcommissies zoals bij de korfbalvereniging in Kockengen.

Met mijn man Gert-Jan en dochter Femke woon ik in ons gezellige hoekhuis aan de Dudok de Witstraat, met een grote kindvriendelijke tuin die al vaak gevuld was met kindertjes uit de buurt of met vriendjes en vriendinnetjes van dochter Femke. Mijn wens is ook altijd geweest om iets met kinderen te gaan doen. Ik ben gek op kinderen, ze brengen een hoop vrolijkheid en gezelligheid met zich mee.

Ik heb mijn MBO Zorg en Welzijn gehaald, volg de herhalingslessen van kinderEHBO en informatiebijeenkomsten van Kind & Co met andere collega-gastouders. Mijn huis is na wat kleine aanpassingen veilig bevonden en er zal jaarlijks een RIE (Risico en Veiligheid Inventarisatie Evaluatie) plaats vinden. Ik ben erkend gastouder en sta ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang. (nr. 356785038).

Kindjes vanaf 3 maanden tot 4 jaar zijn van harte welkom en zullen met veel liefde en plezier de verzorging, aandacht en warmte ontvangen die ze nodig hebben. Waarom de keuze voor gastouder? Een gastouderopvang is kleinschalig en een zeer flexibele en persoonlijke vorm van kinderopvang. Ik heb bijvoorbeeld geen vaste openingstijden.
De ouders kunnen hun kindje brengen en halen op de momenten dat het hun schikt. Geen stress dus als ze in de file staan of als de vergadering uitloopt. 1 telefoontje en ik schil er een aardappeltje bij of maak nog een flesje warm.

Kinderopvang kost veel geld, maar een kindje plaatsen bij een gastouder is een goedkope variant van betaalde opvang. U betaalt bij mij namelijk per kwartier in plaats van per dagdeel. Voor de rust en regelmaat van uw kindje en van de groep gaat mijn voorkeur uit om uw kindje voor 9.00 uur te brengen en niet voor 16.00 uur op te halen.
(Uitzonderingen daar gelaten). Afhankelijk van het aantal uren dat men gebruik maakt van de opvang, kan dat honderden euro’s per jaar schelen. Als ouder komt u in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

 
Scroll naar boven