banner_informatie

Tarieven

De gastouderopvang kost €6,45 per uur. Dit is inclusief vers fruit, cracker, koekje etc. en heel veel liefde! Het is wel exclusief luiers, flessenvoeding, potjes fruithapje en billendoekjes.

Extra’s
Ontbijt € 1,25
Lunch € 1,25
Avondeten € 2,50

Het gastouderbureau vraagt ook een uurtarief, dit is €1,85 per uur. Om gebruik te maken van het belastingvoordeel dient u uw kindje via een gastouderbureau te plaatsen. Dit zijn ook de kosten voor de begeleiding van de opvang, ondersteuning van de gastouder in de vorm van cursussen en bijeenkomsten over verschillende onderwerpen, het jaarlijks controleren van de opvang woning, het jaarlijks evalueren van de opvang, controleren of de gastouder voldoet aan de eisen en zoeken voor vervanging bij ziekte of calamiteiten.

Werkdagen en vakanties

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag en in het weekend ben ik gesloten.
Naast de feestdagen ben ik in de zomer/schoolvakantie 2,5 week vrij, rond de kerstdagen 1,5 a 2 weken vrij en een week in de meivakantie. Ik geef elk jaar mijn vrije dagen door in januari zodat u rekening kunt houden met uw eigen vakantie.

U hoeft de dagen dat ik dicht ben door vakantie niet door te betalen. Als u buiten mijn vrije dagen vakantie neemt, betaald u wel door. Ik hou namelijk het plekje van uw kindje altijd vrij zodat u er eventueel nog gebruik van kunt maken (Feestdagen uitgezonderd). Bij ziekte van uw kindje betaald u ook door.

Extra informatie

Huisdieren
Wij hebben 1 lieve kat (Oli) in het huis lopen die vaak buiten is, buiten 1 konijn (Billie), 4 cochin krielkippen die kindvriendelijk zijn en niet pikken en verder zwemmen er in onze vijver een aantal vissen.

Ziekte kindje
Ik werk volgens het laatste Covid-19 protocol kinder(gastouder)opvang. Het protocol voor de kinderopvang wordt regelmatig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen of inzichten.

Ziekte gastouder
Wanneer ik ziek ben wordt er in overleg gekeken naar een vervangende oplossing bij bijvoorbeeld een andere gastouder of er komt een pedagogisch medewerkster van Kind & Co in mijn huis.

Aantal kindjes
Ik van maximaal 5 kindjes per dag in de leeftijd 0 tot 4 jaar op.

Plek opvang
Er is een risico-inventarisatie ‘veiligheid en hygiëne’ gedaan in mijn woning die bovendien jaarlijks wordt gecontroleerd door de GGD. Ook onze tuin is veilig vonden en hebben mijn man en ik een geldig VOG (bewijs van goed gedrag). U kunt uw kindje met een gerust hart achter laten.
Ik pas dus alleen in mijn eigen huis op en niet bij u thuis. Ik heb in mijn eigen huis alle faciliteiten zoals speelgoed en noem maar op.

Dagverloop
Als u uw kindje komt brengen verteld u mij de belangrijke dingen die ik moet weten. Bijvoorbeeld over de gezondheid van uw kindje of dat het wel of niet goed geslapen heeft.
Aan het einde van de dag neem ik met u de dag door. In een schriftje heb ik wat aantekeningen gemaakt over het slapen en de voeding bijvoorbeeld. Op donderdag stuur ik alle foto’s van afgelopen week in een groepsapp met alle ouders. U mag mij ook altijd even appen, ook buiten de uren dat ik open ben.

 
Scroll naar boven