Gastouder in Breukelen

Geplaatst door FJM | 7½ jaar actief op Marktplaats
Onze dochter is 1,5 jaar lang drie dagen in de week naar de gastouderopvang van Heidi geweest en zowel onze dochter als wijzelf waren hier heel blij mee.

De opvang van Heidi heeft een hoge kwaliteit. Voor ons zijn de kernwoorden die bij Heidi horen: liefdevol, persoonlijk aandacht, veiligheid, vrolijkheid, relaxt, regelmaat, meedoen, rust en gek doen.

Als je bij Heidi in huis komt is de sfeer altijd heel relaxt, hoeveel kinderen er ook zijn en hoeveel er ook gebeurd. Er is altijd tijd voor een goede overdracht, voordat wij naar ons werk gaan. Ook bij het ophalen worden altijd even de bijzonderheden van de dag doorgenomen.

Onze dochter heeft zich goed kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ze heeft veel liedjes geleerd, geknutseld, koekjes / pepernoten / cake gebakken en opgegeten, getekend en vooral gespeeld. Wij hadden het geluk dat onze dochter altijd wel één of twee vriendjes of vriendinnetjes had om mee te spelen, omdat de leeftijdsopbouw van de andere kinderen op de verschillende dagen altijd wel aansloot. Vooral de laatste tijd heeft onze dochter ook ‘grote meisjes’ dingen met Heidi mogen doen, zoals helpen in de keuken ed.

Extraatjes:
– Heidi maakt elke week een verslag met veel foto’s waarin ze precies verteld wat er die week is gebeurd;
– Als je het even laat weten kunnen de kinderen ’s avonds mee-eten;
– De opvangtijden zijn flexibel

Ze maakt bijvoorbeeld een weekverslag. Hierin staat elke dag omschreven wat de kinderen hebben meegemaakt inclusief foto’s. Daarnaast bedenkt ze ook activiteiten om met de kinderen te ondernemen, zoals eendjes voeren, sneeuwpop maken maar ook binnen taartjes maken en knutselen.
Ze is flexibel, denkt met je mee over oplossingen en staat altijd 100% voor je klaar. Dit is het ideale adres om uw kind met een gerust hart achter te laten!!

Gastouderopvang Kinderopvang in Breukelen

Geplaatst door Angelique | 9½ jaar actief op Marktplaats
Heidi Hop gastouderopvang staat voor kwaliteit! Ze is zeer liefdevol voor alle kinderen. Ze geeft de kinderen de ruimte om te ontplooien en te ontwikkelen. Ze is bevlogen in haar vak: ze heeft dus passie voor kinderen en dit komt in allerlei activiteiten en in haar woorden terug. Ze maakt bijvoorbeeld een weekverslag. Hierin staat elke dag omschreven wat de kinderen hebben meegemaakt inclusief foto’s. Daarnaast bedenkt ze ook activiteiten om met de kinderen te ondernemen, zoals eendjes voeren, sneeuwpop maken maar ook binnen taartjes maken en knutselen.

Ze is flexibel, denkt met je mee over oplossingen en staat altijd 100% voor je klaar. Dit is het ideale adres om uw kind met een gerust hart achter te laten!!

gastouder opvang in Breukelen ut

Geplaatst door Lisco | 6 jaar actief op Marktplaats
Een fijner en meer betrokken opvangadres kun je je niet wensen voor je kindje. Heidi is lief, zorgzaam, gezellig, flexibel en schijnbaar onvermoeibaar. Alles is bespreekbaar en de kindjes zijn dol op haar.

Kinderopvang in Breukelen

Geplaatst door van der Ven | 5 jaar actief op Marktplaats
Mijn zoontje was het eerste kindje voor gastouder Heidi, maar je merkte gelijk dat ze altijd al met jonge kinderen te maken heeft gehad! Zo lief en zorgzaam! Ik voelde me schuldig tegenover me kindje dat ik weer moest gaan werken(heeft iedere moeder denk ik), maar vanaf het begin voelde het ontzettend goed dat hij bij Heidi was, en heb ik nooit moeite gehad om hem daar achter te laten. Heidi overlegd altijd goed over zijn ritme, overlegd dingen, en is heel open over alles. Daarnaast is Heidi ook super flexibel!! Als je later komt dan afgesproken geen enkel probleem. Heb je een probleem op een andere dag en ze heeft niet te veel kindjes is het geen enkel probleem om een paar uurtjes extra te komen! Wij zijn ontzettend blij met haar, en ons zoontje heeft het erg naar zijn zin bij haar! Wij raden Heidi aan iedereen aan! Het is een warm huis waar je je kind brengt! Ook met dank aan haar man en lieve dochter die de kindjes ook enorm leuk vindt!

gastouderopvang in Breukelen

Geplaatst door Erik | 5 jaar actief op Marktplaats
Na eerst voor een kinderdagverblijf te hebben gekozen, zijn we nu overgestapt op gastouderopvang.

Heerlijk die liefde en gezelligheid, kleinschaligheid en flexibiliteit. Zeker als je zelf in ploegendiensten werkt. Je kunt met Heidi alle kanten op. Vol liefde en gezelligheid vangt ze de kindjes op in een gezinssituatie… en voor ons geen gestress meer in de file om op tijd te zijn. En mocht ’t echt een keertje laat worden, dan kan ons kindje zelfs mee eten.

Hierdoor gaan wij met een gerust hart en plezier naar ons werk met de wetenschap dat ons kindje goed verzorgd is.

Echt een aanrader

Scroll naar boven